آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت « آسان تأمین یاران» برگزار شد
تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت «آسان تأمین یاران»، که از شرکتهای زیرمجموعه سینایاران فعال در حوزه بازرگانی می باشد ، با حضور مدیر عامل شرکت سینایاران و اعضای هیئتمدیره، و جمعی از کارکنان این شرکت برگزار شد.
در این مراسم، ضمن قدردانی از تلاشها و خدمات ارزنده جناب آقای علیرضا مخلصی، مدیرعامل پیشین و اعضای هیئت مدیره بابت زحمات و دستاوردهای ایشان در مسیر توسعه فعالیتهای بازرگانی و تحقق اهداف شرکت، تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
طبق تصمیم و تصویب مجمع فوق العاده ترکیب جدید هیئتمدیره به شرح ذیل معرفی شدند:
جناب آقای سید علیرضا شیرازی به سمت رئیس هیئتمدیره
جناب آقای سید روحاله حسینی سلطان به سمت نائبرئیس هیئتمدیره
جناب آقای سید میثم میرمحمدی به سمت مدیرعامل و عضو هیئتمدیره
در این مراسم، مدیرعامل جدید شرکت، آقای سید میثم میرمحمدی، بهصورت رسمی مسئولیت خود را آغاز کرد. در این نشست، بر ضرورت همدلی، بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای موجود، ارتقای کیفیت خدمات بازرگانی و حرکت در مسیر رشد و تعالی سازمان تأکید شد.
ضمن آرزوی موفقیت برای آقای علیرضا مخلصی مدیرعامل پیشین در ادامه مسیر حرفهای، برای آقای سید میثم میرمحمدی و اعضای محترم هیئتمدیره در انجام مسئولیتهای جدید، توفیق روزافزون و دستیابی به اهداف متعالی شرکت را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم .